Algemene voorwaarden

 1.  Bij een bestelling via onze website, vinkt u de producten aan en kiest u de gewenste aantallen.  U ziet een overzicht van uw bestelling en de verzendkosten in uw winkelmandje.

 

 

 2.  U kiest de gewenste betalingsmethode en voert de betaling uit.  Na het ontvangen van de betaling op onze rekening, worden de producten binnen de 3 werkdagen verstuurd.   Wij informeren u via e-mail over uw bestelling en wanneer de bestelling verstuurd wordt.

 

 

 3.  De klant heeft het recht van de aankoop af te zien binnen de 14 kalenderdagen na levering van het product.  De klant dient dit schriftelijk te melden voor het verstrijken van de termijn van 14 kalenderdagen.  De goederen dienen daarop onbeschadigd terug gestuurd te worden, in de originele verpakking aan EDUTRIX, Koningsstraat 9, 2381 Weelde, binnen de 3 werkdagen na de melding dat de consument afziet van de aankoop.   De verzendingskosten zijn ten laste van de klant.  De terugbetaling  zal geschieden na uiterlijk  7 werkdagen na ontvangst van de goederen, wanneer aan bovenvermelde voorwaarden werd voldaan.

 

 

 4.  Voor eventuele klachten en vragen kunt u terecht via e-mail op  info@edutrix.be of via het contactformulier op onze website .  Daar vindt u ook de contactgegevens om ons telefonisch of schriftelijk te bereiken.

 

 

 5.  EDUTRIX  is een onderdeel en merknaam van de BV METATRIXX, Koningsstraat 9, 2381 Weelde en heeft als ondernemingsnummer BE 0896.187.255.

 

 

 6.  Elke betwisting wordt via Belgisch recht beslecht en enkel de rechtbank van de plaats waar de maatschappelijke zetel van de BV METATRIXX gevestigd is, zal bevoegd zijn om kennis te nemen van de geschillen over facturen die door METATRIXX BV werden opgemaakt.