Klantendienst

 

Hoe kan ik je helpen?

EDUTRIX is een webshop met educatieve producten voor kinderen of iedereen die wat wil bijleren.

Wij hebben geen fysieke winkel maar verkopen enkel online of via boekhandels of speelgoedwinkels. Ons bezoeken kan enkel na afspraak.

EDUTRIX is een onderdeel en merknaam van de BV METATRIXX, Koningsstraat 9, 2381 Weelde en heeft als ondernemingsnummer BE 0896.187.255.

 

Betaalmogelijkheden

Als klant heeft u de keuze om te betalen via overschrijving (vooruitbetaling) Bancontact of Ideal.  Als u kiest voor een overschrijving,  gaat het in België over een binnenlandse betaling en voor Nederland over een Europese overschrijving (SEPA) via een IBAN nummer.  Nederlandse klanten kunnen ook betalen via Ideal, Belgische klanten met Bancontact.

BelgiëNederland
– vooruitbetaling
– Bancontact
– vooruitbetaling
– Ideal

EDUTRIX verzendt op dit moment enkel naar België en Nederland.
Voor andere landen als bestemming, contacteer ons voor verdere inlichtingen.

Privacyverklaring

EDUTRIX gebruikt uw persoonlijke gegevens enkel voor de afhandeling van uw bestelling.  Deze gegevens worden in geen geval gedeeld of doorgegeven aan andere partijen voor commerciële of andere doeleinden.   EDUTRIX is een onderdeel van de BV Metatrixx, Koningsstraat 9, 2381 Weelde.

Volgende gegevens worden door ons gevraagd voor de afhandeling van uw bestelling: naam, adres, e-mailadres en eventueel telefoonnummer.   Deze worden enkel gebruikt voor het verzenden van de bestelling en het opstellen van de factuur.  Het is volgens de Belgische wet verplicht om facturen 7 jaar te bewaren.  Na deze termijn worden ze naar de papierversnipperaar verwezen waar uw dan al oude gegevens onherkenbaar worden en na ophaling waarschijnlijk gerecycleerd worden tot schurend toiletpapier.  Onze excuses hiervoor, maar hier denken we ook aan het milieu!

Nieuwsbrieven hoeft u van ons ook niet te verwachten.  Alle nieuwigheden staan op onze site.  Van andere multimedia toestanden hebben we geen verstand en daar doen we ook niet aan mee.  We hebben wel een account bij Google Analytics om het surfgedrag naar onze site te kunnen volgen, hoewel we er niet echt wijzer van worden.  Misschien is het wat naïef maar wij zijn een klein bedrijf en houden van een oprechte ouderwetse manier van ondernemen waar de klant centraal staat.   We springen dan ook voorzichtig om met al hun gegevens.

Als klant kunt u via eenvoudig verzoek via info@edutrix.be vragen om uw gegevens aan te passen of te verwijderen als deze niet noodzakelijk zijn om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen.