Nieuwe website

Boerderijposter

Beste bezoeker,

Onze website zit in een nieuw kleedje en daar zijn we best trots op. Een shop met educatieve posters en boekjes, alles in een handig overzicht, makkelijk te bestellen en te betalen. Een nieuw jaar, een frisse start.

We hebben ook een aantal nieuwe titels in ons assortiment. Een aantal nieuwe rekenposters die nog ontbraken in ons assortiment waaronder een poster delen en, een poster aftrekken. Deze zijn een mooie aanvulling op onze reeds bestaande rekenposters en ook weer kleurrijk en van dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent.

Voor de allerkleinsten hebben we ook terug een poster op de boerderij toegevoegd. Hier kregen we geregeld vraag naar en we zijn erg blij met het resultaat. Naast de gekende boerderijdieren staat er zelfs een alpaca op. Want iedereen is dol op alpaca’s en wij moeten mee met de tijd!

Als klein bedrijf streven wij al jaren om een educatief en kwalitatief product op de markt te brengen. Sinds 2015 produceren wij dan ook zo lokaal mogelijk. Alle producten die we zelf ontwikkelen worden in de Benelux gedrukt en als dat niet mogelijk is elders in de EU. Respect voor de mensen die onze producten maken en respect voor het milieu, dat vinden wij als bedrijf belangrijk.

Wees welkom op onze nieuwe website en tot binnenkort!