Over ons

EDUTRIX werd opgericht in 2009 met als doel educatief materiaal voor kinderen aan te bieden. We wilden kinderen vooral op een speelse manier iets bijbrengen, want leren moet leuk zijn!

Het meest bekend zijn onze educatieve posters. Die zijn erg kleurrijk en hebben al vele kinderen geholpen bij het visualiseren en het oefenen. Misschien heeft uw kind zo wel de tafels van vermenigvuldiging of het alfabet geleerd? Ze worden ook dikwijls aangekocht en gebruikt door scholen omdat ze erg waardevol zijn als didactisch materiaal. We streven ernaar om onze posters ook altijd fris en herkenbaar te houden, zodat ze erg leuk zijn voor kinderen.

Uiteraard willen we een zo breed mogelijke doelgroep bereiken. Dikwijls kopen ouders of grootouders een poster om hun kind of kleinkind zo goed mogelijk te ondersteunen. Want elke oefening helpt!  Zo hebben we ook een reeks educatieve boekjes die nauw aansluiten bij onze reeks posters. Zo blijven we ook zoeken naar leuke leermiddelen om kinderen spelenderwijs iets bij te brengen.

Edutrix is een onderdeel en merknaam van de BV METATRIXX, Koningsstraat 9, 2381 Weelde en heeft als ondernemingsnummer BE 0896.187.255.