Over Edutrix

Wie of wat is Edutrix?

Edutrix werd opgericht in juni 2009 met als doel kinderen en jongeren op een speelse manier iets bij te brengen.

Onze eerste publicaties waren een reeks van verschillende educatieve posters voor kinderen met een leeftijd tussen 3 en 12 jaar. Wegens het grote succes van deze reeks, hebben we onze reeks posters kunnen uitbreiden met nieuwe titels en worden de oudere titels vernieuwd en herdrukt. Ze zijn dan ook nog steeds zeer waardevol als didactisch materiaal voor de kleuterschool en de lagere school.

Wij blijven er naar streven om eenzo breed mogelijke doelgroep bereiken zodat kinderen, jongeren, ouders en grootouders kunnen kennis maken met onze producten. We hebben dus niet stilgezeten maar zijn actief op zoek gegaan naar nieuw materiaal en hebben nagedacht hoe we verder willen evolueren.

Als logisch gevolg daarvan hebben we een reeks educatieve boekjes uitgebracht om kinderen spelenderwijs te ondersteunen bij hun schoolwerk. Onze reeks “Huiswerk helpt!” is zeer goed ontvangen en succesvol. Er komen dus zeker nog een aantal titels bij

We blijven de nieuwste ontwikkelingen in het educatieve marktsegment voor kinderen op de voet volgen en hopen nog te groeien in dit marksegment.

Boekhandels en speelgoedwinkels

Boekhandels, speelgoedwinkels of andere detailhandelaren kunnen met ons contact opnemen om onze leveringsvoorwaarden te kennen via het e-mailadres info@edutrix.be

  1. Feestje?
    bezoek de webshop
  2. Facebook
    vind ons op facebook
  3. contact