bestelinfo

Veel gestelde vragen

vraag
Ik wil één van jullie uitgaven bestellen. Hoe doe ik dat?
antwoord
U kunt heel eenvoudig via onze website een bestelling plaatsen. U klikt op de hoofdpagina in het linkermenu op bestellen en dan komt u op onze bestelpagina terecht. U kunt ook een e-mail sturen naar orders@edutrix.be of een bestelling doorfaxen op 014/713 567
vraag
Wat gebeurt er nadat ik mijn bestelling heb doorgestuurd?
antwoord
U krijgt van ons een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. Daarin verneemt u of de artikelen voorradig zijn, wat de totale kostprijs is en hoe u de betaling kunt uitvoeren. Wanneer wij de betaling ontvangen hebben, wordt uw bestelling verstuurd.
vraag
Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?
antwoord
Wanneer de betaling bij ons is toegekomen, worden de producten binnen de 5 werkdagen verstuurd.
vraag
Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?
antwoord
De posters worden in stevige kokers verpakt zodat ze beschermd zijn. Daarna worden ze via de post verstuurd.
vraag
Hoeveel bedragen de verzendingskosten?
antwoord
Voor een bestelling onder €40,00 worden er €6,00 administratie- en verzendingskosten aangerekend. Wanneer uw bestelling groter is dan €40,00 wordt deze gratis verstuurd.
Dit geldt voor België en Nederland. Woont u elders in Europa of elders ter wereld en wenst u onze producten te bestellen, gelieve dan met ons contact op te nemen om de verzendingsvoorwaarden te kennen. U kunt dit doen door een een e-mail te sturen naar orders@edutrix.be. Wij zullen alles in zijn werk stellen om een optimale wereldwijde verzending te organiseren tegen een correcte prijs.
  1. Feestje?
    bezoek de webshop
  2. Facebook
    vind ons op facebook
  3. contact